Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema de familie,am un frate nevazator care este divortat si are o fetita de trei ani care locuieste cu mama ei.Dupa un divort inevitabil, atrebuit sa plateasca si o pensie alimentara de 200 de ron din pensia lui de handicap,pensia lui fiind de 280deron plus indemnizatia de insotitor de 400 de ron .Intrebarea mea ar fi ,e posibil sa i se opreasca 200 de ron din 280 de ron ,dat fiind ca cei 400 sunt bani platiti de catre stat catre cel care il ingrijeste?Ce sfaturi imi puteti da ,va multumesc.
Buna va scriu in numele fratelui meu,el este nevazator iar sotia lui vede cu un ochi,sunt casatoriti de trei ani de zile,iar impreuna au o fetita de aproape doi ani.De ceva vreme ea sa cam distantat de el si din orice fleac ea face scandal.Amandoi sunt ultimul an de facultate,specialitatea maseouzi,fetita este in grija parintilor ei deoarece nu a vrut sa o lase parintilor mei pe motivul ca ai mei lucreaza.De cheltuielile pentru fata se ocupa fratele meu,iar eu si parintii o imbracam
si avem grija sa nui lipseasca nimic.Familia ei nu are casa,locuiesc in casa batraneasca,iar fratele meu are doua case,pensie de hadicap grad 1,ajutor de la parinti financiar si nu numai..Ea nu gateste,fumeaza,bea,iar de cate ori se cearta ii spune in fata ca la luat din interes,il face orb,imi injura familia si il ameninta mereu ca daca baga divort statul ii acorda ei fetita..Ar mai fi multe de spus dar deocamdata ma rezum la acestea si va rog sa imi dati si mie un raspuns la intrebarea:Exista sanse sa ramana fetita la fratele meu? Va multumesc:(
Buna,vreau sa imi iau o masina zilele astea sh si nu prea stiu unde se face un contract de vanzarecumparare.Uni zic ca la un notar,alti ca exista in Pipera un sediu special,dar sincer nu stiu care este mai sigur si mai rapid.Va rog sa imi dati si mie un sfat s-au sa ma indrumati undeva..va multumesc..:(