avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate vdeee

Activitate vdeee

Buna ziua,

Ce pot face in situatia in care Primaria nu vrea sa-mi elibereze adeverita de rol pentru a putea face succsiunea dupa mama mea.Nu stiu motivul, nu vor sa mi-l comunice, mi s-a spus ca voi fi sunata.Mi s-a dat doar anexa 24.

Multumesc.
Buna ziua,

De tin un loc de paracre intr-un complexc rezidential, este proprietate privata.Prin contractul de vanzare-cumpare prin care am achizionat apartamentul si locul de paracre am si cota parte din spatiile comune si din locurile de parcare pentru vizitatori.Asociatia de proprietari interzice oricarui vizitator care vine la mine sa intre cu masina in complex chiar daca declara locul de parcare al meu si unde merge in vizita.Vreau sa stie daca asociatia de proprietari are acest drept de a interzice intare in complex a vizitatorului meu cu auto si parcare pe locul meu, mentionez ca nu am solicitat ca vizitatorul meu sa parcheze pe locurile de vizitator ale complexului unde detin si eu cota parte, si daca are acest drept vreau sa stiu legea prin care are acest drept.

Multumesc.
Buna ziua,

Locuiesc intr-un complex rezidential si detin un loc de parcare.Locul de parcare este cumparat de la dezvoltator ca si apartamentul prin contract de vanzare-cumparare, este proprietate privata.De cele mai multe ori il gasesc ocupat si vreau sa stiu cum pot proceda legal importiva celor care-l ocupa abuziv.Am sunat la 112 sa reclam si am fost redirectionata catre mai multe nr de tel ale politiei locale, politie rutiera,etc.Raspunsul politiei a fost ca nu pot face nimic pentru ca este proprietate privata, mi-au spus ca orice poate parca pe locul meu fara sa i se poata intampla ceva in schimb mie da daca masina ar pati ceva.