avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune, refuz eliberare adeverință de rol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune, refuz eliberare adeverință de rol

Buna ziua,

Ce pot face in situatia in care Primaria nu vrea sa-mi elibereze adeverita de rol pentru a putea face succsiunea dupa mama mea.Nu stiu motivul, nu vor sa mi-l comunice, mi s-a spus ca voi fi sunata.Mi s-a dat doar anexa 24.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:41, 3 Ianuarie 2023
Solicitati audienta la conducatorul unitatii pentru a solicita date relevante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, parintii mei vor sa imi doneze un apartament ,eu fiind ... madaluta94 madaluta94 Buna ziua, parintii mei vor sa imi doneze un apartament ,eu fiind copil unic,deci unic mostenitor. Pe actul de proprietate si pe Rol-ul fiscal apare doar mama ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate operat de primarie in rol marianpopaconsult marianpopaconsult Doresc sa ma adresez instantei de judecata pentru urmatoarea situatie pe care voi incerca sa o detaliez cat mai exact. Bunicul meu, care a decedat in anul ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 vp_fid vp_fid Buna ziua. V-as ruga foarte frumos si daca m-ati putea ajuta cu un sfat. Tatal meu a decedat de aprox 3 ani. Eu, fiind unul din mostenitori, am mers la ... (vezi toată discuția)