Buna ziua,lucrez in domeniul bancar (operator date) adica 8/zi doar la pc,la angajare ni sa spus ca avem 30 min pauza la 8 ore,de curand au venit de la protectia munci in control si ni sa schimbat programul cu pauzele,adica 10 min. la fiecare ora(ptr relaxul vederi) +15 min pauza de masa,acum 2 zile iar au schimbat programul de pauza,doar 5 min la ora dar sa ramai la pc si sa te uiti pe sus( adica asta e realaxarea vederi) cika nu mai stai cu ochii in pc.Ne vor da sa si semnam ca am luat cunostinta acest regulament,suntem 300 persoane in firma si nu stim ce sa facem!!!As dori sa stiu daca sa schimbat ceva in codul munci si in ce articol ne incadram cei ce lucra la pc.Va rog informati-ma cu tot ce se poate,multumesc anticipat
Buna, pana la cate luni pot lucra fiind insarcinata in 5 luni? mai ales daca e o sarcina cu probleme! Aceste luni vor intra in calcul la concediu maternal ptr cresterea copilului? Fiecare firma are politica ei,si nam inteles exact cum e! Vreau sa procedez exact dupa lege,ca sa nu fie probleme! Va multumesc anticipat
Buna ziua,,,La firma care lucrez in fiecare luna nu corespunde salariul cel de pe fluturas cu ce imi intra pe card ( pot dovedi cu fluturasi),tot timpul imi las cardul pe 0 sa pot vedea la urmatoare luna, nu sunt singura din firma care ii se intampla asa ceva, nu e o suma mare,,dar totusi sunt bani nostri ptr care muncim,,nu cred ca e o greseala,,,se face intentinonat,,,undeva se comite o infractiune sau nu stiu cum o pot numi,daca faci vreun comentariu la acest subiect,peste ceva timp te trezesti dat afara! Intrebarea mea este: Cum sa fac dreptate? As putea da firma in judecata?