avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbari in codul muncii???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbari in codul muncii???

Buna ziua,lucrez in domeniul bancar (operator date) adica 8/zi doar la pc,la angajare ni sa spus ca avem 30 min pauza la 8 ore,de curand au venit de la protectia munci in control si ni sa schimbat programul cu pauzele,adica 10 min. la fiecare ora(ptr relaxul vederi) +15 min pauza de masa,acum 2 zile iar au schimbat programul de pauza,doar 5 min la ora dar sa ramai la pc si sa te uiti pe sus( adica asta e realaxarea vederi) cika nu mai stai cu ochii in pc.Ne vor da sa si semnam ca am luat cunostinta acest regulament,suntem 300 persoane in firma si nu stim ce sa facem!!!As dori sa stiu daca sa schimbat ceva in codul munci si in ce articol ne incadram cei ce lucra la pc.Va rog informati-ma cu tot ce se poate,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 8 Septembrie 2011
Normele de protectia muncii nu sunt reglementate in Codul Muncii , ci au legi speciale ...ceea ce spuneti dvs nu este reglementat in codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pauza de masa cruduta cruduta va rog sa-mi spuneti daca pauza de masa de 30 de minute este inclusa in programul celor 8 ore de munca / zi. multumesc. (vezi toată discuția)
Pauza de masa si timpul de lucru ContSters75393 ContSters75393 La un program de lucru de la ora 07 00--17 00 cu pauza de masa de 1 ora cate ore suplimentare ii revine unui angajat la zi? 1 sau 2 ore suplimentare ? (vezi toată discuția)
Pot renunta,unilateral, la dreptul de a avea pauza de masa? MuresanD MuresanD Codul muncii(art 130) imi da dreptul, ca angajat, la pauza de masa dar nu ma obliga s-o iau! Intrebarea mea este daca pot renunta, unilateral, la acest drept ... (vezi toată discuția)