avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu prenatal

Buna, pana la cate luni pot lucra fiind insarcinata in 5 luni? mai ales daca e o sarcina cu probleme! Aceste luni vor intra in calcul la concediu maternal ptr cresterea copilului? Fiecare firma are politica ei,si nam inteles exact cum e! Vreau sa procedez exact dupa lege,ca sa nu fie probleme! Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:55, 26 August 2011
Beneficiati de 126 de xzile de concediu de maternoitate din care obligatoriu 42 de zile trebuie sa fie postnatal, deci concediul prenatal poate fi diferenta. Fiind stipulat in lege nici o firma nu poate decide altfel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt insarcinata in 15 saptamani. angajata legal de 8 luni consecutiv. ... Diana2356 Diana2356 Sunt insarcinata in 15 saptamani. Angajata legal de 8 luni consecutiv. Fac 12 luni legale in luna decembrie. Cand pot sa intru in prenatal? La cate ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal dark_maria87 dark_maria87 Buna seara, va dderanjez cu o intrebare: la cat timp dupa angajare pot sa imi obtin un concediu maternal... Aceasta perioada este calculata cu tot cu lunile de ... (vezi toată discuția)
Cele 126 de zile de pre și postnatal sunt obligatorii? sau se pot lua doar o parte din ele? cosmina1591 cosmina1591 La finalul lunii august am ieșit din concediul de creștere al copilului iar acum sunt însărcinată cu al doilea copil. Între timp mi-am reînceput ... (vezi toată discuția)