avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate BODRON NICOLETA

Activitate BODRON NICOLETA

Buna seara. Am o nelamurire in legatura cu acordarea burselor elevilor de la invatamantul seral. Asa cum este formulat in lege ei nu se incadreaza nicaieri, ca forma de invatamant.
Buna ziua. Dacă dețin o firma și sunt asociat unic, pot delega prin procura notarială pe altcineva să se ocupe de firma respectiva?
Da, dar daca firma a fost inchisa deja si consiliul local nu mai poate conditiona inchiderea ei, de ce sa treaca datoriile pe persoana fizica ? Nu vad logica.
Ce se intampla cu datoriile unei firme radiate din oficiu de registrul comertului ? Datorii la consiliul local.
In ce conditii un parinte pensionar ar putea beneficia de ajutor de inmormantare pt unul dintre copiii sai? Mentionez ca cel decedat nu avea nici un venit si a murit in urma unei operatii in Italia. Parintele a suportat toate cheltuielile de inmormantare. Acolo nu lucra cu acte in regula si nici in Romania nu a fost angajat pe o perioada lunga de timp.Nu avea acte de handicap inca. Multumesc anticipat.
La 01.10.2008 avand o vechime in invatamant de 10 ani si o luna,prof. I,grad def.am avut un salariu de incadrare corespunzator unei transe de salarizare inferioare treptei 10-14 pe motiv ca nu mi s-a acordat sporul de fidelitate din cauza unei intreruperi de 2 ani.Cum se acorda acest spor de fidelitate,pentru vechime cumulata sau pentru vechime neintrerupta?