Buna seara. Am o nelamurire in legatura cu acordarea burselor elevilor de la invatamantul seral. Asa cum este formulat in lege ei nu se incadreaza nicaieri, ca forma de invatamant.
Da, dar daca firma a fost inchisa deja si consiliul local nu mai poate conditiona inchiderea ei, de ce sa treaca datoriile pe persoana fizica ? Nu vad logica.
In ce conditii un parinte pensionar ar putea beneficia de ajutor de inmormantare pt unul dintre copiii sai? Mentionez ca cel decedat nu avea nici un venit si a murit in urma unei operatii in Italia. Parintele a suportat toate cheltuielile de inmormantare. Acolo nu lucra cu acte in regula si nici in Romania nu a fost angajat pe o perioada lunga de timp.Nu avea acte de handicap inca. Multumesc anticipat.
La 01.10.2008 avand o vechime in invatamant de 10 ani si o luna,prof. I,grad def.am avut un salariu de incadrare corespunzator unei transe de salarizare inferioare treptei 10-14 pe motiv ca nu mi s-a acordat sporul de fidelitate din cauza unei intreruperi de 2 ani.Cum se acorda acest spor de fidelitate,pentru vechime cumulata sau pentru vechime neintrerupta?