avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate cristinagaz

Activitate cristinagaz

Buna ziua
Am preluat o firma cu probleme nu are depuse bilanturile din 2010 declaratii nedepuse incan nu stiu ca nu am verificat in septembrie ii sa anulat certificatul de TVA pentru nedepunere declaratii
Cum sa procedez si de unde sa incep ?
Va rog sa ma ajutati daca poate cineva.
buna ziua !
Care este numarul de ore cu care pot sa fiu angajata la un agent economic avand in vedere ca lucrez la o institutie de stat cu norma de 8 ore/zi , la o societate comerciala cu 2 ore/zi, si vreau sa ma mai angajez la o societate comerciala dar nu stiu cate ore mai imi permite legea.
Multumesc.
Discuție asociat unic
buna ziua
Asociatul unic al unei societati poate fi angajat ca sofer la propria lui societate?
va multumesc
Discuție firma noua
buna ziua!
Ce pasi mai trebuie sa parcurg pentru a reusi sa imi scot si certificatul pentru inregistare in scop de TVA pentru firma infiintata de 2 saptamani?
Multumesc anticipat!
va multumesc pentru raspuns deci si angajati vor fi tot pe pct. de lucru?
Buna Ziua
Am o societate care are deschis un punct de lucru in aceeas localitate la care isi va desfasura activtate de restaurant catering iar la sediu social isi desfasoara activitatea de consultanta cum se procedeaza cu evidenta contabila trebuie tinuta pe puncte de lucru separat tinand cont ca are acela CUI?
buna ziua,
Ma poate ajuta si pe mine cinava cu un raspuns pentru intrabarea: O societate comerciala srl poate incheia un contract de prestari servicii cu o persoana fizica neautorizata si mcum se procedeaza?
Multumesc anticipat
buna ziua
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de proces verbal pentru schimbare asociati ong