avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma cu probleme
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma cu probleme

Buna ziua
Am preluat o firma cu probleme nu are depuse bilanturile din 2010 declaratii nedepuse incan nu stiu ca nu am verificat in septembrie ii sa anulat certificatul de TVA pentru nedepunere declaratii
Cum sa procedez si de unde sa incep ?
Va rog sa ma ajutati daca poate cineva.
Cel mai recent răspuns: ContSters282603 , utilizator 15:18, 21 Februarie 2013
Buna ziua,
Inainte de toate interesati-va de cand anume si nu are depuse declaratiile exact ca sa stiiti cu ce sa incepeti,dupa care intocmite declaratiile pe baza evidentei pe care o aveti dar sa stiti ca nedepunerea la termenul stabilit de lege a declaratiilor fiscale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda,in cel mai fericit caz cu avertisement,dar daca declaratiile nu sunt depuse de prin 2010 cum relatati mai sus in cazul bilantului atunci nu cred ca o sa scapati cu avertisment,dar dvs incercati ca nu se stie niciodata.
Toate bune !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant pt anul 2012 miauca miauca buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspun,cei ce v-ati lovit de asemenea probleme: - se poate depune online bilantul pt anul 2012,daca nu l-a depus la ... (vezi toată discuția)
Declaratii nedepuse-avertisment? invatacel invatacel Buna ziua, Trebuie sa depun 4 declaratii 112 nedepuse, stiu ca pentru a obtine un avertisment trebuie depus un dosar cu o cerere...exista vreun model tip ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratii societate suspendata peridot peridot Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ce priveste situatia de mai jos. Am o societate infiintata in aug 2006 pe care nu am desfasurat nici un fel de ... (vezi toată discuția)