avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant pt anul 2012
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant pt anul 2012

buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspun,cei ce v-ati lovit de asemenea probleme:
- se poate depune online bilantul pt anul 2012,daca nu l-a depus la ter

va multumesc mult,
Miauca

Cel mai recent răspuns: Manuela Franciuc , Consultant fiscal 10:54, 29 Mai 2014
Nu cred, pentru ca trebuie platita "amenda penalizatoare" pt nedepunere in termen.
Mergeti la AFP competent
Buna ziua
Puteti sa il depuneti si acum, insa amenda va va fi pusa pe fisa; sfatul meu e sa cereti un certificat fiscal de la finante , caz in care veti afla daca aveti si alte declaratii, bilanturi nedepuse; mergeti cu cele lipsa si cu stampila si este posibil sa scapati doar cu avertisment :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilanturi nedepuse pe anii 2007 2008 meruta florentina meruta florentina buna seara,ma puteti ajuta sami spuneti si mie ce trb sa platesc la onrc ptr bilanturi nedepuse care sint taxele si amenzile (vezi toată discuția)
Tragere raspundere administrator axw axw Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de cca. 20000 lei. De 3 ani de zile nu mai am activitate si nici contabilitate nu am mai facut. Ma tot cauta de la ... (vezi toată discuția)
Firma cu probleme cristinagaz cristinagaz Buna ziua Am preluat o firma cu probleme nu are depuse bilanturile din 2010 declaratii nedepuse incan nu stiu ca nu am verificat in septembrie ii sa anulat ... (vezi toată discuția)