avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... schimbare membri ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

schimbare membri ong

buna ziua
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de proces verbal pentru schimbare asociati ong
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 09:11, 22 Aprilie 2010
Buna dimineata,
Un model nu pot sa va ofer, pentru ca fiecare proces-verbal urmeaza in primul rand prevederile statutului dumneavoastra si ale legii. Asadar va pot da doar cateva sugestii in privinta intocmirii unui astfel de inscris.
Astfel: veti face referire la modalitatea de convocare, locul si data convocarii adunarii, ordinea de zi, cine este prezent, cvorumul, cine este mandatat sa redacteze procesul-verbal al adunarii. Veti consemna ca s-a supus la vot fiecare punct al ordinii de zi si in ce proportii s-a votat. Veti mandata, in fine, persoana care se va ocupa de inregistrarea modificarilor ca urmare a votarii celor de pe ordinea de zi.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de raport administrator si de pv al ag sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog ajutati-ma cu doua modele de raport administrator si proces verbal al AG.pt.ONG non-profit .Multumes din suflet. (vezi toată discuția)
Participantii la sedinta a.g. - unii pleaca in timpul sedintei ! cavallis cavallis Am si eu o nelamurire. In legea asociatiei de proprietarii nu am gasit acest caz al nostru. Se convoaca sed.AG, se intruneste nr.celor prezenti, AG e ... (vezi toată discuția)
Expirare mandat presedinte, cd, cenzor unarcisa unarcisa Buna ziua. In cadrul unei asociatii expira mandatul de 4 ani al presedintelui, al vicepresedintilor, al membrilor Consiliului Director, precum si al cenzorului ... (vezi toată discuția)