As dori sa aflu ce masuri pot lua ,sau daca pot sa fac ceva in legatura cu faptul ca vecinul si-a facut o incalzire centrala pe gaz si prin peretele dintre casa mea si a lui a scos pe orizontala tubul de eliminare a gazului arsTinand cont ca fatada mea are geamuri,exista riscul ca noxele rezultate sa-mi patrunde in interior.Multumesc !
As dori sa stiu daca dupa terminarea liceului se poate primi somaj daca persoana respectiva se inscrie la o scoala post liceala in toamna.Multumesc!!!!!!!
Sunt casatorita de 21 de ani ,timp in care am fost supusa multor abuzuri.Nu am plecat de frica sa nu imi ia fata sau ca ea sa nu creasca fara tata si fara unele avantaje materiale pe care nu i le puteam oferi daca o cresteam singura.Din cauza unei probleme grave de sanatate cauzate de viata pe care am duso am fost nevoita sa plec in comun acord cu fata mea care are 17 ani si 8 luni urmand ca ea sa vina definitiv la mine cand se termina acest an scolar.Sotul meu ma ameninta si face presiuni uriase asupra mea ca am parasit domiciliul si am lasat un minor.Asta e tot ce poate aduce in acuzatia mea.nu stiu daca asta in comparatie cu ceea ce eu am indurat poate fi considerata la divor o vina asa de uriasa in defavoarea mea?Si daca din cauza asta pot pierde divortul ?