Sunt casatorita de 21 de ani ,timp in care am fost supusa multor abuzuri.Nu am plecat de frica sa nu imi ia fata sau ca ea sa nu creasca fara tata si fara unele avantaje materiale pe care nu i le puteam oferi daca o cresteam singura.Din cauza unei probleme grave de sanatate cauzate de viata pe care am duso am fost nevoita sa plec in comun acord cu fata mea care are 17 ani si 8 luni urmand ca ea sa vina definitiv la mine cand se termina acest an scolar.Sotul meu ma ameninta si face presiuni uriase asupra mea ca am parasit domiciliul si am lasat un minor.Asta e tot ce poate aduce in acuzatia mea.nu stiu daca asta in comparatie cu ceea ce eu am indurat poate fi considerata la divor o vina asa de uriasa in defavoarea mea?Si daca din cauza asta pot pierde divortul ?
In conditiile prezentate de dvs. chiar nu conteaza de veti pierde divortul.
Rezulta ca v-ati ratacit tineretea si v-ati irosit viata...
Daca vreti sa divortati nimic nu va impiedica...
Nu puteti fi acuzata de nimic,mai ales daca veti dovedi in cadrul procesului de divort cu acte si cu martori,modul in care ati fost "tratata" de sot in anii casniciei.
Angajati-va un avocat pentru a va sustine apararile si nu veti avea probleme.
sustin opiniile colegilor mei.. e cel mai bine ca ati parasit domiciliul in conditiile in care nu ati fost tratata ca o fiinta umana, cu demnitate si respect.. daca va angajati un avocat, onorariul acestuia va fi platit in final de exsotul dvs..curaj, e cel mai bun lucru sa divortati
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Partaj
bisoc liviu
as dori sa stiu daca pentru parasire de domiciliu sau daca pentru infideliate pot pierde partajul bunurilor sau sa ne afecteze cumva.
si daca bunurile luate ... (vezi toată discuția)