Buna seara. Cum as putea sa obtin de la politie redactarea reclamatiei facute de sotia mea cu care sunt un divort deoarece as vrea sa vad cum a argumentat ea parasirea mea a domiciliului deoarece eu am plecat sub amenintarile ei si a tatalui meu cu care e intr-o relatie foarte stransa. Mi-ar trebui aceasta plangara in copie daca s-ar putea pt ca martorii ei au sustinut ca eu am parasit domiciliul de buna voie si nu a fost asa si pt asta judecatoria mi-a respins divortul pt. ca ei ii convine sa ramana pe numele meu si sa faca ca vrea. Va rog daca se poate face sa ma ajutati . Va multumesc
Sunteti sigur ca acea declaratie va este favorabila,pentru ca mi se pare putin probabil ca sotia d-voastra sa fi recunoscut ca a recurs la amenintari,dar trebuie sa stiti mai bine.Daca motivati ca acest act este util pentru aflarea adevarului,instanta ar putea inainta o cerere catre politie cu privire la acesta.
Exista martori care pot atesta faptul ca dvs ati parasit domiciliul conjugal constans de amenintari?Ca regula , parasirea domiciliului conjugal pe o perioada considerabila constituie motiv de divort , dar daca a existat amenintare sau constrangere acesta nu subzista.
....sa inteleg ca dvs nu mai doriti continuarea acestei casnicii.... trebuie sa demostrati ca raporturile de familie au fost grav si iremediabil afectatate , astfel incat aceasta relatie de cuplu sa aiba vreo finalitate fireasca.
In acest sens pot aminti : nepotrivire de caracter , certuri , amenintari , un comportament defectuos.Sau , prin buna intelegere , de comun acord.
.....Daca ar putea exista, intr-un sfarsit, un asemenea acord...
Nu am avut martori in acel moment eram numai eu ,ea si tatal meu cand am parasit domociliu si nu am pe cine pune martori de asta as vrea sa stiu in amanunt ce a declarat ea la politie deoareca la procesul de divort si-a adus martor o vecina care a sustinut ca eu am plecat de buna vioe de acasa in timp ce ea si cu vecina in ziua respectiva erau plecate din localitate spunand asta ca sa ma scoata pe mine vinovat de parasirea domociliului. Nu mai locuiesc cu ea din luna mai anul trcut iar in ianuarie a venit unde locuiasc izbind in usa si adresindu-mi cuvinte jignitoare si am reclamat-o la politie facandui-se dosar penal. as vre vsa stiu daca asta m-ar putea ajuta pt ca am un inscris prin care sa atesta de catre politie faptul ca are dosar penal pt. amenintare. Am un martor la cele intamplate ulterior
Politia si parchetul din cate cunosc nu va elibereaza copii xerox dupa dosare.
Incercati sa consultati un avocat si poate ca se va gasi o solutie.
Va trebui sa ii platiti insa si restul activitatilor in afara de consultanta juridica.
Divort
carmen_marine
Buna seara ,
Vreau sa divortez.Relatiile intre mine si sotul meu sunt inexistente din martie 2015 si din 30 august 2015 el a parasit domociliul conjugal ... (vezi toată discuția)