avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Formular pentru parasire de domociliu conjugal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Formular pentru parasire de domociliu conjugal

Buna ziua ! In urma depunerii cererii de divort,am ajuns la concluzia ca este mai bine sa plec din domiciliul conjugal pentru a evita momente penibile,as vrea sa stiu daca este un formular anume ce trebuie complectat si unde trebuie depus,deoarece nu vreau sa fiu acuzat pentru parasire de domociliu. Va multumesc, o zi cat mai buna !
Cel mai recent răspuns: adiherta , utilizator 13:46, 14 Iunie 2012
Nu, nu exista. Insa motivele de divort trebuie sa existe inainte de depunerea cererii, astfel ca, in opinia mea, nu puteti fi acuzat ca ati parasit domiciliu conjugal si prin urmare divortul sa se pronunte din culpa dumneavoastra exclusiva.
Puteti parasi acest domiciliu comun, este preferabil decat sa dati nastere la alte probleme. Nu exista niciun formular tip, nu va influenta parasirea domiciliului solutia din procesul de divort. Oricum actiunea este deja introdusa si probabil ca relatiile de familie sunt grav afectate.
Multumesc frumos pentru ajutor !
Multumesc frumos pentru ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț, părăsire de domiciliu. contează acest lucru în proces? Maruscuta Maruscuta Soțul meu a intentat acțiune de divorț. Daca o sa plec sa locuiesc la fratele meu pana se pronunța divorțul poate sa ma acuze de părăsire de domiciliu? (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu madalina80 madalina80 Buna ziua, Sunt casatorita, am doi copii minori (sub 3 ani) si locuiesc impreuna cu sotul si socrii. Mentionez ca nu am mutatie la actualul domiciliu. ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat pana la divort? irisa79 irisa79 Va rog am nevoie de un sfat avizat! Cu toate ca am incercat sa-mi salvez casnicia, diferentele dintre mine si sotul meu, precum si problemele aparute, au ... (vezi toată discuția)