avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare gaze arse
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare gaze arse

As dori sa aflu ce masuri pot lua ,sau daca pot sa fac ceva in legatura cu faptul ca vecinul si-a facut o incalzire centrala pe gaz si prin peretele dintre casa mea si a lui a scos pe orizontala tubul de eliminare a gazului arsTinand cont ca fatada mea are geamuri,exista riscul ca noxele rezultate sa-mi patrunde in interior.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:47, 9 Octombrie 2010
Il dati in judecata formuland o ordonanta presedintiala deaorece are caracter vremelnic,urgent
sa il dati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este distanta minima intre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile blocului vecin ieia ieia V-as ruga sa-mi raspundeti daca este prevazuta, legal, distanta minima dintre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile vecinului de bloc. Cele doua ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala apioara apioara Am o cerere de ordonanta presedintiala si tocmai am aflat ca a fost respinsa ca inadmisibila. Pe rol exista un proces pentru stabilirea servitutii de trecere ... (vezi toată discuția)
Conducta gaz Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc de asociatie cu proprietari,sunt 20 de apartamente din care 12 persoane au contribuit la introducerea conductei de gaz in ... (vezi toată discuția)