avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate bogdan_bt

Activitate bogdan_bt

Buna ! As avea o intrebare pentru o persoana care nu avea cunostinta de acest site !Persoana respectiva are 26 ani , acum parintii il ameninta cu evacuarea din casa, el avand domiciluil stabil acolo.Parintii s-au mutat de vreo 4 ori in ultimii ani , datorita unor probleme.Baiatul nefiind proprietar , dar avand domiciliul in buletin, ii pot cere sa paraseasca casa , fiind parintii lui,implicit rude gradul I ?Daca il ameninta cu Politia ce ar putea sa le spuna autoritatilor in caz ca o sa ii ajunga la domiciliu ? Multumesc
Va multumesc din suflet.O zi cat mai frumoasa va doresc !
Buna ziua ! As avea o intrebare .Exista vreo modalitate sa imi schimb pasaportul sau buletinul in Spania , tinand cont ca am pasaportul expirat si buletinul mi-a fost furat.Am actele doveditoare de la Politie in legatura cu buletinul.Pe site-ul Consulatului Romaniei in Barcelona scrie ca doar pasaport temporar imi pot face si doar daca am vreo cauza importanta pentru care am nevoie ( ei dau exemple plecarea in alt stat ce nu e membru UE) .Pentru a-mi putea face C.I scrie ca am nevoie de un act valabil cel putin inca 6 luni pana la data expirarii.Cineva din Madrid si-a facut o procura si a trimis actele unei cumnate si respectiva i-a facut buletinul in Romania,apoi i l-a trimis .Imi puteti da vreun sfat ce anume sa le spun sau ce sa fac ca sa imi pot face C.I de aici , fara sa plec in Romania ?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Acum imi place acest cantec:
Amedeo Minghi - Ricordi del cuore

[ link extern ]
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
ridicol
[ link extern ]
Aitor Garcia - Quiero que me odies
strumf toamna
revers avocat
Blue Affair vs. Sasha Dith feat. Carlprit - Ya odna (Ural Dj's Dance Mix) - [ link extern ]

Marwan Khoury - Raksah - [ link extern ]
[ link extern ]

Dj Mangoo - Freedom