avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema parinti/copil CI /domiciliu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema parinti/copil CI /domiciliu

Buna ! As avea o intrebare pentru o persoana care nu avea cunostinta de acest site !Persoana respectiva are 26 ani , acum parintii il ameninta cu evacuarea din casa, el avand domiciluil stabil acolo.Parintii s-au mutat de vreo 4 ori in ultimii ani , datorita unor probleme.Baiatul nefiind proprietar , dar avand domiciliul in buletin, ii pot cere sa paraseasca casa , fiind parintii lui,implicit rude gradul I ?Daca il ameninta cu Politia ce ar putea sa le spuna autoritatilor in caz ca o sa ii ajunga la domiciliu ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:26, 5 Iulie 2013
Dupa implinirea varstei de 26 de ani parintii nu mai au o obligatie de intretinere fata de copilul lor.
Amicul Dvs trebuie sa isi caute locuinta, eventual un loc de munca care sa ii permita plata chiriei si nu sa se gandeasca ce va spune autoritatilor cand vor suna la usa.
Politia nu se baga, parintii trebuie sa ceara evacuarea fiului in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părinții divorțați locuiesc în casa primită de minor ca donație de la bunicii paterni. are dreptul mama să-și aducă noul soț în această casă? gheocont gheocont Suntem divortati de 2 ani cu minor de 13 ani cu domiciliul la mama. Casa in care a ramas sa locuiasca este o donatie de la bunicii paterni pentru ... (vezi toată discuția)
Problema evacuare locatar "tolerat" alecs83 alecs83 Am o problema,locuiesc cu o ruda(bunica) in apartamentul parintilor,ei locuind in alta parte si as vrea sa stiu,d.p.d.v. legal ce trebuie sa facem eu si ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie lenor lenor [b]Salutare , Am si eu o mare problema in familie si anume Verisoara mea este casatorita de aprox 1 an cu un barbat destul de violent ,bataia este rupta ... (vezi toată discuția)