avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema evacuare locatar \"tolerat\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema evacuare locatar "tolerat"

Am o problema,locuiesc cu o ruda(bunica) in apartamentul parintilor,ei locuind in alta parte si as vrea sa stiu,d.p.d.v. legal ce trebuie sa facem eu si parintii mei sa o evacuam pe batrana care strange in casa lucruri si obiecte nefolositoare,ocupand 70% din apartament cu acestea,ea dormind in bucatarie iar eu nu pot sa locuiesc in spatiul apartamentului.Precizez ca de 2 ani ma chinui sa arunc "gunoaiele" dar ea face scandal si ma ameninta pe mine si parintii mei.Am fost la politie si am depus plangeri,dar degeaba( plus o plangere cand m-a agresat cu un cutit).Mentionez ca este pericol de incendiu cu "gunoaiele" in casa,ea nefiind in toate mintile,vecinii imi sunt martori creand disconfort si printre ei.Parintii mei sunt de acord cu evacuarea ei si va rog daca imi puteti spune ce avem de facut in acest caz.Batrana are domiciliul din B.I. la adresa apartamentului parintilor mei dar nici un act de chirias sau altceva unde sa scrie ca are dreptul sa locuiasca aici,a existat un act dar a expirat in 2007,act de inchiriere.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 14:05, 23 Ianuarie 2011
Pai si unde se duce? Nu o sa aprobe vreo instanta evacuarea unei batrane care n-are unde sa se duca...

Cel mai simplu va strangeti mai multi, o inchideti putin in bucatarie, aruncati toate gunoaiele, ii deschideti usa, o treceti intr-o camera, inchideti usa, aruncati tot din bucatarie si iata, casa e curata.
Nu asta e problema.are unde sa se duca,intrebarea mea este in continuare ce pot face sa nu mai stea in casa mea?Multumesc!
Actiune in evacuare in instanta introdusa de proprietar... Politia nu o sa va ajute fara hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii arunca resturile menajere tudor_mtp tudor_mtp Buna ziua, In blocul unde locuiesc balconul de la bucatarie se afla intre doi pereti ...are forma de I_I, iar cei de la partier au facut o extindere intre ... (vezi toată discuția)
Apartament vecin foarte murdar + animale DianaCM DianaCM Buna ziua. Sunt o tanara proprietara de apartament. Locuiesc sub un vecin care are aproape sigur anumite probleme de sanatate mintala. Parintii mei l-au ... (vezi toată discuția)
Ordin de evacuare si purtare abuziva marianmadalin322 marianmadalin322 Scuzati deranjul, am 27 de ani , locuiesc inca cu parintii din varii motive, am adresa de domiciliu pe locuinta lor. In casa mai stau cu un frate vitreg, o ... (vezi toată discuția)