avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de evacuare si purtare abuziva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de evacuare si purtare abuziva

Scuzati deranjul, am 27 de ani , locuiesc inca cu parintii din varii motive, am adresa de domiciliu pe locuinta lor. In casa mai stau cu un frate vitreg, o verisoara vitrega. Acesti parinti, desi platesc facturi si contribui la cheltuieli, s-au purtat mereu urat, abuziv, calomnios, denigrator, inuman, in timp ce fratele si verisoara desi nu contribuie la nimic sunt preferatii lor. De curand s-au decis ca ii incurc si vor sa ceara un ordin de evacuare pe numele meu. Mi-au aruncat patul pe care dorm, am chemat politia , platita din bani publici, tocmai pentru a stopa abuzul, fiind nevoit sa dorm efectiv pe jos in camera, iar politistul sectiei 18, sector 5, Bucuresti, un gradat cu cinci stele, pe numele lui Gheorghe, nu numai ca nu a luat nicio masura, ci din contra, s-a oferit sa mentioneze documentele necesare obtinerii acestui ordin de evacuare, cu mentiunea citez "in maxim o luna sunt plecat". As dori sa stiu care sunt pasii acestei cereri de evacuare , daca pot ataca ordinul si cat ar dura. Si pana la o decizie juridica finala si irevocabila, are voie sa imi arunce sau sa-mi spuna sa scot afara mare parte din lucrurile personale ?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
marianmadalin322, utilizator
Uman nu e corect dar e casa lor si te pot da afara in 2 secunde.Schimba iala la intrare si nu te mai lasa sa intri in casa.
Ordinul de protectie se poate elibera in cazul in care sunteti violent fizic,verbal cu membrii familiei,aceste aspecte trebuind sa fie dovedite.Pe de alta parte fiind major parintii nu au obligatia legala sa va permita sa locuiti in apartamentul lor putand solicita evacuarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare locuinta parintilor LegesiPedeapsa LegesiPedeapsa Scuzati deranjul. Am 32. Locuiesc cu ai mei, adica tatal biologic si mama vitrega. Nu ii deranjez cu absolut nimic, stau in sufragerie, nu sunt violent, lucrez ... (vezi toată discuția)
Agresata in locuinta mea rada_bo2005 rada_bo2005 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns pertinent. Fratele meu a divortat a doua oara acum sase ani. In urma divortului a ramas fara nici un ... (vezi toată discuția)
Bună seara! sunt cu o persoana in concubinaj, l-am luat in spatiu ... Adriana-Adi Adriana-Adi Bună seară! Sunt cu o persoana in concubinaj l am luat in spatiu că avem 2 copii minori ,casă este mostenire de la părinți mei după deces ,problema este ... (vezi toată discuția)