avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Sunt cu o persoana in concubinaj, l-am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Sunt cu o persoana in concubinaj, l-am luat in spatiu ...

Bună seară! Sunt cu o persoana in concubinaj l am luat in spatiu că avem 2 copii minori ,casă este mostenire de la părinți mei după deces ,problema este că nu ne mai înțelegem si nu stiu cum sa fac să nu mai aibă dreptul să stea în casă, nu mă ajută cu cheltuielile se poartă urat ,nu a dat în noi dar sunt seri in care efectiv nu ne lasa sa dormim că bea si are chef de scandal,acum cam 3 ani am avut iar episoade urâte am sunat noaptea la poliție ,au venit el s a purtat urat si cu polițiști l au luat la sectie l au bătut și i a dat drumul in cateva ore si a venit acasă si începuse iar cu amenințări,si acum la fel am mesaje cu amenințări, unde pot face cerere pt scoaterea din spațiu si eventual un ordin de restricție pt mine si copii.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriana-Adi , utilizator 08:29, 15 Februarie 2023
Sesizati oficial politia teritoriala solicitati ordin de restrictie
Cereti evacuarea lui in instanta.
Pana sa aveti o hotarare, chemati politia de cate iri face scandal. Doar pt ca face scandal, politia nu o sa emita ordin de restrictie provizoriu, asa ca pt un ordin, va adresati judecatoriei si cereti si evacuarea ca masura de protectie.
Veti avea nevoia de un avocat.
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2023
gi-jane2, moderator
Mulțumesc pt raspuns! Dacă mă duc la judecătorie imi pot da un avocat din oficiu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea unei luari in spatiu.buna seara oameni frumoși. va rog sa ma ajutați, cu un răspuns ... wiolet40 wiolet40 Buna seara oameni frumoși. Va rog sa ma ajutați, cu un răspuns la o problema pe care v-o relatez pe scurt: Tatăl meu l-a luat în spatiu pe soțul ... (vezi toată discuția)
Cum sa dai afara concubin violent AlexDianaDum AlexDianaDum Buna ziua, Va scriu in numele matusii mele. De 10 ani traieste cu un barbat in concubinaj. Au o fetita de 8 ani, pe care el nu a recunoscut-o nici acum. El ... (vezi toată discuția)
Ordonanta prezidentiala pentru interzicire de a mai intra in locuinta Marynosh Marynosh Buna ziua, Parintii mei sunt in divort.. intr-un divort destul de urat as putea spune.. Tatal meu este foarte violent.. este consumator de bauturi ... (vezi toată discuția)