avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate toni az

Activitate toni az

Calitatea de consilier local este compatibil cu calitatea de salariat la o societate la care actionar unic este consiliul local ?
Răspuns la discuția Impozitare venituri
Multumesc !
Răspuns la discuția Impozitare venituri
Multumesc, dar am o neclaritate: obiectele de colectie (timbre, monede, machete, etc) fac parte din categoria bunuri personale sau bunuri achizitionate ? Pentru a face o colectie trebuie sa cauti si sa cumperi. Nu inteleg ce inseamna bunuri personale.
Se impoziteaza veniturile realizate prin vanzari pe site-uri de tip "Okazii", "Olx", "eBay", etc?
Discuție Pensionare
Timp de 8 ani am fost consilier local (2 mandate). La calculul pensiei se tine cont de indemnizatia de care am beneficiat ?
Am un PFA cu activitatea de inchiriere camere pentru turisti. In fiecare camera am televizor. In afara de taxa de abonament la firma de cablu mai datorez undeva taxe (audio vizual sau drepturi de autor - nu stiu cum se numesc aceste taxe) ?
Răspuns la discuția Curs de igiena
Multumesc !
Discuție Curs de igiena
Daca am un PFA cu activitatea "5520 - facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata" trebuie sa fac un curs de igiena ?
Răspuns la discuția contract comodat
Are cineva un model de "contract de comodat" ?
Persoana pensionata anticipat poate infiinta PFA fara sa piarda pensia anticipata ?