avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate nutyk

Activitate nutyk

Răspuns la discuția executare silita
e cam delasator executorul si nu prea raspunde la tel, dar o sa vorbesc cu el si o sa ii zic ms mult.
am castigat in instanta anumite drepturi banesti de la fosta firma angajatoare. am vorbit cu un executor judecatoresc, care le-a blocat conturile. asta se intaampla acum vreo 4-5 luni in urma, abia prin luna ianuarie am luat o mica suma din bani, si de atunci nimic. intrebarea este: care este termenul legal (daca exista asa ceva) la care se pun i pactica executarea, si ce alta modalitate mai am sa pot sa ii determin sa imi primesc drepturile. multumesc.
Multumesc mult pt raspuns...chiar imi va fi de mare ajutor.
Am fost in CCC pana la varsta de 1 an, cand m-am reantors, am mai activat din 23.01.2012 pana pe 20.04.2012 cand m-am trezit cu o decizie de desfiintare a postului, fapt pt care m-am dus la Tribunal si i-am actionat in judecat, castigand din prima. M-am reantors pt 2 zile, mi-au facut reancadrare pe alt post cu alt salariu, dupa care ne-am intors la Tribunal, castigand tot din prima. Am angajat un executor judecatoresc si un expert contabil, pt a recupera banii din aprilie pana in prezent. Intre timp, respectiv in luna decembrie am fost plecati pt a opera copilul pe cord, urmand ca in aceasta luna sa facem acel dosar de handicap. Intrebarea este: cum sa procedez sa ma reantorc in CCC pana la 3 ani, atata timp cat reancadrarea nu s-a facut nici la acest moment. Va multumesc anticipat.
pt mine e fff bine ca se intarzie, e in avantajul meu,,,dar totusi...ma gandeam...ms mult de raspuns
astazi se fac 30 zile si tot nu am primit nici un raspuns, nu am fost sa fac cerere de urgentare pt nu ma grabesc, dar totusi intrebarea meaeste: legal, cat pot sta asa, chiar si pana in septembrie? deoarece, repet, nu am fost instiintata oficial de catre tribunal. ms mult.
am banuit ca ar putea fi un posibil motiv, dar totusi...daca au intrat in vacanta nu se mai trimite nici macar decizia instantei? Ms.
Am actionat in judecata firma la care am lucrat si am castigat (am intrat pe sitte-ul lor), insa au trecut 26 de zile lucratoare si inca nu am primit nici un raspuns oficial de la tribunal. Ce sa fac? Ms.
Discuție detasare
am primit o cerere de eliberare a unei adeverinte de grupa. pana la un anumit an am acordat-o, dupa care persoana respectiva a fost detasata la o alta societate, si pentru acest motiv nu i-am mai acordat grupa, deoarece nu detin arhiva acelei firme, iar respectivul nu figureaza (pe perioada detasata) in statele de plata pe care le detin eu, ci in statele firmei la care a fost detasat, cu toate ca inregistrarea in cartea de munca a fost facuta de firma la care lucrez eu. eu stiu ca doar persoana (fizica sau juridica care detine arhiva), poate elibera acea adeverinta. am vb si cu un jurist de la casa de pensii si mi-a dat dreptate. acum urmeaza sa ma dea in judecata...si nu stiu ce sa fac. va rog lamuritima. multumesc.,