Am actionat in judecata firma la care am lucrat si am castigat (am intrat pe sitte-ul lor), insa au trecut 26 de zile lucratoare si inca nu am primit nici un raspuns oficial de la tribunal. Ce sa fac? Ms.
Puteti face doar o cerere pentru urgentarea redactarii hotararii judecatoresti .. insa , incepand cu data de 01.07.2012 s-a intrat in vacanta judecatoreasca...
In general, redactarea si comunicarea hotararii dureaza .... judecatorii invoca de cele mai multe ori volumul mare de activitate pentru astfel de intarzieri.
astazi se fac 30 zile si tot nu am primit nici un raspuns, nu am fost sa fac cerere de urgentare pt nu ma grabesc, dar totusi intrebarea meaeste: legal, cat pot sta asa, chiar si pana in septembrie? deoarece, repet, nu am fost instiintata oficial de catre tribunal. ms mult.
Nu exista niciun text de lege care sa prevada termenul in care trebuie comunicata hotararea pronuntata de catre instanta de judecata .. codul de procedura civila prevede la art.264 alin.1 teza I ca, motivarea hotărârii se va face în termen de cel mult 30 de zile de la pronunţare.... insa depasirea acestui termen nu afecteaza valabilitatea hotararii , ci cel mult poate atrage raspunderea judecatorilor.