avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... comunicare hotarare civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

comunicare hotarare civila

Astept de doua luni comunicarea unei hotarari intr-un proces civil (pronuntarea s-a facut in data de 30.10.2009) intr-un apel la Tribunalul Hunedoara. Din cate am aflat termenul limita de comunicare ar fi de 30 de zile de la data pronuntarii. Ce pot sa fac pentru a primi in sfarsit hotararea respectiva? Unde pot insista pentru a grabi lucrurile?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 10:30, 27 Decembrie 2009
nu trebuie sa o luati asa de serios cu termenele, pentru ca ele nu se "intampla" tocmai asa...:D Depuneti o cerere la tribunalul Hunedoara, pentru comunicarea de urgenta a hotararii.Probabil se va intampla mai repede decat sa asteptati dupa ea... Oricum, va dura ceva, iar termenul de atac, in cazul in care doriti sa va folositi de acest drept, decurge de la data comunicarii hotararii.
Ultima modificare: Joi, 24 Decembrie 2009
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Luati legatura cu grefierul de sedinta care va poate lamuri cu privire la motivele neredactarii hotararii.
Dat fiind insa faptul ca domnii judecatori vor intra prin rotatie timp de 10 zile pe luna in CFS, dat fiind perioada sarbatorilor de iarna (minivacantei judecatoresti), cu siguranta redactarea hotararii dvs. se va mai prelungi.
Buna ziua,

Eu am asteptat 6 luni sa mi se comunice o hotarare.
De atunci am invatat sa le trimit adrese prin care solicit comunicarea hotatarii.

Multumesc,
Depuneti o cerere la instanta pentru urgentarea redactarii hotararii pronuntate nr. ....... din .............. in dosarul civil ........... ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
Sentinta ramonel78 ramonel78 in cat timp se da o sentinta judecatoreasca? (vezi toată discuția)
Cerere pentru tehnoredactarea unei hotarari marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb daca se poate face o cerere pentru urgentarea tehoredactarii unei hotarari penale? E nevoie de o cerere anume depusa personal la ... (vezi toată discuția)