avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... proces anulare decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

proces anulare decizie de concediere

Am actionat in judecata firma la care am lucrat si am castigat (am intrat pe sitte-ul lor), insa au trecut 26 de zile lucratoare si inca nu am primit nici un raspuns oficial de la tribunal. Ce sa fac? Ms.
Cel mai recent răspuns: nutyk , utilizator 15:21, 12 Iulie 2012
pt mine e fff bine ca se intarzie, e in avantajul meu,,,dar totusi...ma gandeam...ms mult de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul de comunicare a unei hotãrâri judecãtoreºti? ghebosel_leu ghebosel_leu buna ziua,am avut un proces la oradea ,decizia finala sa dat pe 17.04.2013,iar hotararea judecatoreasca nu a venit nici acuma,puteti sa imi spuneti si mie care ... (vezi toată discuția)
Instiintare decizie adusa de judecator szenikop szenikop In 22.06.2012 a fost pronunţată o decizie civilă, insă nu a fost incă redactată, nu am primit în scris motivarea deciziei. Nu există a lege care oblige ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare civila suiram_007 suiram_007 Astept de doua luni comunicarea unei hotarari intr-un proces civil (pronuntarea s-a facut in data de 30.10.2009) intr-un apel la Tribunalul ... (vezi toată discuția)