avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... executare silita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

executare silita

am castigat in instanta anumite drepturi banesti de la fosta firma angajatoare. am vorbit cu un executor judecatoresc, care le-a blocat conturile. asta se intaampla acum vreo 4-5 luni in urma, abia prin luna ianuarie am luat o mica suma din bani, si de atunci nimic. intrebarea este: care este termenul legal (daca exista asa ceva) la care se pun i pactica executarea, si ce alta modalitate mai am sa pot sa ii determin sa imi primesc drepturile. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 15 Martie 2013
Se poate solicita executorului judecatoresc sa puna in vanzare bunurile mobile sau imobile ale debitorului pentru a va recupera diferenta de bani ...
trebuie sa discutati cu executorul, avand in vedere ca de atata timp nu s-a recuperat suma, executorul este obligat sa aplice toate masurile in vederea recuperari sumei si nu doar blocarea contului. Blocarea contului este prima masura, dar care firmele o ocolesc cu brio...asa ca sfatul meu este sa il sunati pe executor sa puna in vanzare bunurile societatii si daca nu il veti reclama pentru faptul ca nu si-a indeplinit atributiile si anume de a folosi toate mijloacele pentru recuperarea sumei dvs
e cam delasator executorul si nu prea raspunde la tel, dar o sa vorbesc cu el si o sa ii zic ms mult.
Puteti depune si o sesizare la Camera Executorilor Judecatoresti de care apartine acel executor judecatoresc ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ghici ghici Buna ziua! am o oprire pe salar de 1/3 acum am primit de la o alta banca o oprire .Acestia din urma au trimis la institutia la care lucrez hotarare ... (vezi toată discuția)
Poprire pe o suma mult mai mare decat datoria ioanavarga ioanavarga Buna ziua, Am aflat saptamana trecuta cu stupoare ca banca mi-a blocat toate conturile pentru o datorie de 6000 lei pe care as fi avut-o la contributiile de ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti AndiL AndiL Buna ziua, Am o hotarare judecatoreasca data la mijlocul lunii iulie pentru recuperarea unor drepturi banesti de la un fost angajator. Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)