am castigat in instanta anumite drepturi banesti de la fosta firma angajatoare. am vorbit cu un executor judecatoresc, care le-a blocat conturile. asta se intaampla acum vreo 4-5 luni in urma, abia prin luna ianuarie am luat o mica suma din bani, si de atunci nimic. intrebarea este: care este termenul legal (daca exista asa ceva) la care se pun i pactica executarea, si ce alta modalitate mai am sa pot sa ii determin sa imi primesc drepturile. multumesc.
trebuie sa discutati cu executorul, avand in vedere ca de atata timp nu s-a recuperat suma, executorul este obligat sa aplice toate masurile in vederea recuperari sumei si nu doar blocarea contului. Blocarea contului este prima masura, dar care firmele o ocolesc cu brio...asa ca sfatul meu este sa il sunati pe executor sa puna in vanzare bunurile societatii si daca nu il veti reclama pentru faptul ca nu si-a indeplinit atributiile si anume de a folosi toate mijloacele pentru recuperarea sumei dvs
Executare silita
ghici
Buna ziua!
am o oprire pe salar de 1/3 acum am primit de la o alta banca o oprire .Acestia din urma au trimis la institutia la care lucrez hotarare ... (vezi toată discuția)