avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate serbangh

Activitate serbangh

Răspuns la discuția Vânzare apartament
Buna ziua,
Am primit unul dintre raspunsurile asteptate in sensul ca am solicitat daca pt APARTAMENTUL meu (identificat cu strada , numar, etaj, apartament) exista notificari formulate pe legea 10/2001si raspunsul este ca pentru IMOBILUL din strada, numarul, exista 4 notificari din anul 2001 nesolutionate. In IMOBILUL respectiv exista 8 apartamente si 2 spatii comerciale.
Ce este de facut mai departe?! Oricum astept si raspunsul privind existenta unei actiuni de revendicare.
Buna ziua,
Cum pot vinde un apartament cumpărat pe lg 112 având in vedere ca:
- a fost cumpărat in anul 1996 prin contract de vânzare cumpărare cu ICRAL Titan si achitat integral
- după 10 am făcut cadastrul si intabulare
- notarii solicita adresa de număr Postal, adresa ca nu sunt Litigii si adresa ca nu a fost revendicat
- pana astăzi nu am fost notificat pt așa ceva iar răspunsurile PMB se lasă mult așteptate
Cum trebuie sa acționez?!
Mulțumesc
Cu stima,
Serban
Discuție ajutor
acum 2 saptamani am cumparat un autoturism sh si ca orice om care vrea sa evite pacalelile m-am adresat celor de la autovit pentru un test compiterizat si diagnoza. dupa achitarea taxei pt serviciul acesta, care nu este tocmai de neglijat (500 ron) si duta mai multe teste timp de 2 ore, mi s-a confirmat ca autoturismul are la bord km reali. Aseara, ducandu-ma la un service autorizat am avut surpriza sa descopar ca kilometrajul masinii a fost dat in urma cu 100.000 km.
Cum pot actiona pentru acest furt, pt ca il consider un furt deoarece daca cei de la test mi-ar fi spus km reali nu as fi cumparat niciodata masina respectiva, chiar daca ea ar fi fost perfecta din toate punctele de vedere.
In urma cu 12 ani am vandut un autoturism. La vanzare am incheiat o chitanta de mana si am scris pe talon data tranzactiei, urmand ca in termen de 2 saptamani sa ne intalnim si sa facem actele si sa-i dau si cartea de identitate a masinii. Dupa cele doua saptamani cumparatorul nu a mai raspuns nici la telefon si nici la domiciliu nu a mai fost de gasit (din spusele vecinilor se pare ca s-a mutat). Vremea a trecut si toate incercarile mele de a da de urma respectivului au fost egale cu zero. Astazi ma vad in imposibilitatea de a nu pute sa-mi vind autoturismul deoarece impozitul nu a mai fost achitat la masina vanduta. Cei de la politie m-au indreptat catre instanta pentru a putea obtine un certificat fiscal de radiere, atat de la fisc cat si din circulatie . Poate cineva sa ma indrume, sa-mi spuna pasi de urmat pentru rezolvarea situatiei? Suma de plata pt. impozit in sarcina cui este?