avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare apartament

Buna ziua,
Cum pot vinde un apartament cumpărat pe lg 112 având in vedere ca:
- a fost cumpărat in anul 1996 prin contract de vânzare cumpărare cu ICRAL Titan si achitat integral
- după 10 am făcut cadastrul si intabulare
- notarii solicita adresa de număr Postal, adresa ca nu sunt Litigii si adresa ca nu a fost revendicat
- pana astăzi nu am fost notificat pt așa ceva iar răspunsurile PMB se lasă mult așteptate
Cum trebuie sa acționez?!
Mulțumesc
Cu stima,
Serban
Cel mai recent răspuns: serbangh , utilizator 10:22, 3 Mai 2017
Buna ziua,
Sa le asteptati ca nu aveti altceva de facut. daca intarzie peste termenul legal va puteti adresa instantelor de judecata solicitand, eventual, si daune.
Semnati o promisiune de vanzare-cumparare pentru a nu pierde cumparatorul pana obtineti toate documentele necesare semnarii contractului de vanzare cumparare.
Buna ziua,
Am primit unul dintre raspunsurile asteptate in sensul ca am solicitat daca pt APARTAMENTUL meu (identificat cu strada , numar, etaj, apartament) exista notificari formulate pe legea 10/2001si raspunsul este ca pentru IMOBILUL din strada, numarul, exista 4 notificari din anul 2001 nesolutionate. In IMOBILUL respectiv exista 8 apartamente si 2 spatii comerciale.
Ce este de facut mai departe?! Oricum astept si raspunsul privind existenta unei actiuni de revendicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu notificare legea 10/2001 Artigas Artigas Va salut, Poate fi vandut un imobil in legatura cu care fostul proprietar a depus o notificare la PMB pe Legea 10/2001 acum 10 ani ? Acesta nu a completat ... (vezi toată discuția)
Adresa apartament de vanzare lucian1956 lucian1956 Buna seara, O persoana doreste sa cumpere un apartament intr-un bloc vechi. Adresa din actele apartamentului de cand a fost cumparat de la ICRAL este strada ... (vezi toată discuția)
Casa mea e revendicata si nu am fost instiintati -va rog un sfat lauraflorina29 lauraflorina29 Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil nationalizat pe care l-am cumparat in 2004 de la ICRAL, dupa o lunga asteptare unde mi s-a spus ca s-a efectuat o cautare ... (vezi toată discuția)