Buna ziua , am si eu o intrebare referitoare la calcul concediu medical.Pana ieri am fost in concediu cresterea copilului pan la 2 ani, acum sunt din nou insarcinata in 12 saptamani si doctorul ginecolog mi-a dat din concediu medical urmand sa imi fac dosar pentru sarcina cu risc.Astazi ar fi prima zi de lucru.
Intrebarea este cum se calculeaza concediu medical?Am avut salariul brut de 3806( net 2700) si indemnizatie crestere copil de 2300,si dupa scaderea cu 15% 1900.
Va rog sa m-a ajutati
Buna Ziua sunt insarcinata in 10 saptamani , in data de 8.10.2010 ar trebui sa reincep serviciul ( fetita implineste 2 ani).Am luat legatura cu departamentul de resurse umane sa ii anunt de starea mea( am cerut si numar de inregistrare) si am fost anuntata ca postul meu a fost desfintat si ca in data de 8.10 cand voi merge la servici voi primi preavizul.Ce este de facut?
Buna ziua as dorii sa stiu de ce acte si autorizatii am nevoie pentru infiintare fima cu obiect activitate administrare imobile, mai precis blocuri(asociatii de locatari) sedii firme
Da, e clar ca nu ma voi reintoarce la servici mai devreme de 07.10.2010, dupa aceea intentionez sa imi iau concediu medical si doamne ajuta.
Mai am niste intrebari.
1.In momentul in care se termina CIC eu trebuie sa fac cerere de reincepere activitate, firma poate sa nu imi accepte cererea?
2.Pot sa ma instiinteze cat timp sunt in CIC ca postul meu a fost restructurat?
3.In mod normal stiu ca in cazul in care postul meu a fost restructurat ei trebuie sa imi propuna alt post , pot sa imi schimbe salariul actual?( am avut functie de conducere).
Nu mai am timp deaorece daca as ramane acum insarcinata , in octombrie cand ar trebui sa ma intorc as avea 4, 5 luni. As putea prelungii cu concedii medicale pana la intrarea in concediu prenatal( la 7 luni) apoi postnatal( dupa nastere) si apoi in CIC?
Intentionam sa ma intorc mai devreme.In momentul acesta nu sunt insarcinata , doresc sa mai am inca un copil si ma gandeam ca daca as ramane din nou insarcinata pana sa trebuiasca sa ma intorc din CIC in octombrie poate mi-as salva locul de munca si as intra din nou in CIC frumos din campul muncii.