buna ziua
va rog daca se poate sa-mi spuneti cui ar trebui sa ma adresez pentru a obtine acel certificat de inregistrare in registrul asociatiilor si fundatiilor si ce acte sunt necesare ,mentionez ca asociatia pe care o conduc este infiintata in 2000 si pana acum nu am avut nevoie de acest certificat si pe care nu l-am primit odata cu hotararea judecatoreasca
va multumesc f mult!
Buna seara
am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra,matusa mea a ramas unicul mostenitor dupa sotul ei decedat in 1998-are certificat de mostenitor .In urma cu 10 ani s-a recasatorit dar abia in 2008 sau casatorit civil ,practic 8 ani au trait in concubinaj,din pacate si cel de al doilea sot a murit acu cateva luni.Intrebarea mea pentru dumneavoastra este -copii celui de al doilea sot au dreptul la cota parte din apartamentul mostenit din prima casatorie?dar matusa mea are cota parte la apartamentul celui de al doilea sot ?Va multumesc foarte mult pentru raspuns si daca nu m-am facut inteleasa va rog sa-mi transmiteti pentru a va putea lamuri
Bum gasit
Va rog din suflet daca se poate sa-mi dati un sfat sau dupa caz sa-mi raspundeti la aceasta intrebare.
In urma unui imprumut pe care l-am dat unor persoane fizice si care nu mi-a fost restituit conform contractului de imprumut m-am adresat unui executor ,care dealtfel a si demarat toate procedurile legale de executare.In acest moment dosarul se afla in stadiul urmator:s-a pus sechestru(eu nu am vazut procesul verbal!)in data de 12.05,iar astazi mi s-a comunicat ca au adus o parte din bani care se afla la executor ,urmand ca restul sa-i aduca in trei satamani.Intrebarea mea pt dumneavoastra e daca acest lucru e legal?sau e doar un aranjament intre debitor si executor?si ce pot eu sa fac ?deja au trecut trei luni de cand am depus dosarul si nimic.
Va multumesc foarte mult
Va multumesc foarte mult pentru promptitudinea de care ati dat dovada in ceea ce priveste raspunsul,si daca se poate v-as mai intreba ceva ce trebuie sa fac ca sa intru in posesia banilor ?executorul mi-a spus ca pot sai ridic abia cand se aduc toti banii iar din raspunsul dumneavoastra am inteles ca putea sa mii dea pe cei deja adusi -banii se afla deja la executor de luni17 mai si ca sa nu uit ambii soti sunt parte in contractul de imprumut, nu e nevoie de partaj iar sechestrul s-a pus pe locuinta si gradina care sunt si intabulate ,in acest sens debitorii pot locui pe perioada sechestrului in imobil?
Buna ziua
Spuneti-mi va rog cat tip dureaza de la punerea sechestrului pana cand se poate face vanzarea bunului sechestrat si cum se procedeaza
Va multumesc
Da am uitat sa precizez am amprumutat pe cineva cu 30.000 cu contract de imprumut facut prin notariat si care era investit cu titlu executoriu,urmatorul pas facut de executorul judecatoresc a fost obtinerea incuviintarii executarii silite ,iar in urma aceste incuviintaricreditorul a fost instiintat prin somatie dupa care in termenul legal s-a procedat la punerea sechestrului pe bunurisi .
buna ziua
va rog sa-mi spuneti cam cat timp dureaza pina se face executarea silita in conditiile in care contractul de imprumut este cu titlul executoriu iar judecatoria a emis incuviintare pt executare silita.Mentionez ca in prezent dosarul de executare se afla deja in lucru la un executor judecatoresc dar in urma unor discutii cred ca tergiverseaza intentionat punerea sechestrului deja au trecut5 saptamani Va multumesc pt raspuns