avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... cerificat de inregistrare in registrul asociatiilor si ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

cerificat de inregistrare in registrul asociatiilor si fundatiilor

buna ziua
va rog daca se poate sa-mi spuneti cui ar trebui sa ma adresez pentru a obtine acel certificat de inregistrare in registrul asociatiilor si fundatiilor si ce acte sunt necesare ,mentionez ca asociatia pe care o conduc este infiintata in 2000 si pana acum nu am avut nevoie de acest certificat si pe care nu l-am primit odata cu hotararea judecatoreasca
va multumesc f mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 22 Martie 2011
Certificatul de înscriere a persoanei juridice fără scop patrimonial se eliberează, la cerere, reprezentantului ori mandatarului asociaţiei, fundaţiei, federaţiei sau filialelor acestora si este eliberat de instanta judecatoreasca in a carei raza teritoriala isi are sediul ONG-ul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere sucursala asociatie non-profit frey frey Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in legatura cu deschiderea de catre un ONG din strainatate a unei sucursale in Romania. Precizez ca este deschisa deja o ... (vezi toată discuția)
Filiala ong infiintat in sua annabela annabela Buna ziua. Doresc sa aflu daca un ONG infiintat in SUA poate avea filiala in Romania si angajati de asemenea, respectiv ce demersuri trebuie facute in acest ... (vezi toată discuția)
Registru nou ong ? giuseppe07 giuseppe07 Am auzit ca a fost data o lege care prevede inregistrarea ONG-urilor intr-un registru A fost emisa o reglementare in acest sens ? (vezi toată discuția)