avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua
va rog sa-mi spuneti cam cat timp dureaza pina se face executarea silita in conditiile in care contractul de imprumut este cu titlul executoriu iar judecatoria a emis incuviintare pt executare silita.Mentionez ca in prezent dosarul de executare se afla deja in lucru la un executor judecatoresc dar in urma unor discutii cred ca tergiverseaza intentionat punerea sechestrului deja au trecut5 saptamani Va multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 16:56, 28 Aprilie 2010
Totul depinde acum de executor.
Dvs tineti legatura cu el si presati-l sa puna hotararea in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita terezabt terezabt Buna ziua Spuneti-mi va rog cat tip dureaza de la punerea sechestrului pana cand se poate face vanzarea bunului sechestrat si cum se procedeaza Va ... (vezi toată discuția)
Executare silita- poprire alexandru_56 alexandru_56 Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: am un contract de imprumut care a fost scadent pe data de 31.05.2011. Nu am putut onora ... (vezi toată discuția)
Posibilitate poprire pe cont andrei.andrei13 andrei.andrei13 In 2014 am facut un imprumut,nu am mai putut plati pentru ca am fost disponibilizat.Creeanta a fost preluata de o firma de recuperari.Am fost plecat din tara ... (vezi toată discuția)