avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters143223

Activitate ContSters143223

multumesc pt raspuns !
va rog sa-mi spuneti, in cazul unui salariat cu timp de lucru partial (2 ore/zi) care este durata concediului de odihna anual?
va multumesc !
multumesc !
stiti ceva legat de durata acestei proceduri?
va multumesc frumos pt raspunsuri !!
daca am declaratiile notariale ale tatalui, respectiv actualului sot, dar dateaza din anul 2003, pot inainta dosarul? sau vor trebui refacute?
Buna ziua,
Am divortat acum 10 ani, iar minorul mi-a fost incredintat in urma divortului. Intre timp m-am recasatorit. Dorim sa demaram procedurile de emigrare in Canada, bineinteles toata familia. Inainte, as dori ca fiul meu din prima casatorie sa poarte numele nostru de familie. Mentionez ca are 13 ani. Va rog sa-mi spuneti in ce consta procedura, ce implica, si aproximativ cat dureaza pana la emiterea unui nou certificat de nastere pe noul nume.
Va multumesc !
Răspuns la discuția probleme cu cainele vecinului
va multumesc pentru raspunsuri ! nu stiu daca exista cu adevarat o lege, sau este doar o hotarare a consiliului local sau primariei, dar am vazut la stiri acum aproximativ doua luni ca in Bucuresti au fost amendati proprietari de caini in urma reclamatiilor vecinilor !! in ultima discutie pe care am avut-o acum 3 zile, i-am avertizat ca pana la urma vom chema politia, dar ne-au ras in fata, spunandu-ne ca n-avem decat !! of, ma doare sufletul ca traim intr-o tara in care, citez vecinul in cauza: POT SA FAC CE VREAU !!! nu mi se pare normal sa n-ai dreptul la liniste in propria ta casa sau curte !!!!
buna ! de doi ani am o problema care nu stiu cum se poate rezolva: vecinul de vis-a-vis are un caine ciobanesc german imens care latra aproape fara incetare, ne trezeste noaptea, dimineata devreme, baietelul meu de un an si jumatate de cand s-a nascut nu a avut parte de un somn linistit !! am incercat sa stam de vorba cu ei, sa-i determinam sa il mute in spatele casei, acolo unde nu are vecini si prin urmare nu poate deranja pe nimeni, le-am explicat frumos ca nu putem sa ne odihnim, un copil mic are nevoie de un somn linistit, insa fara niciun rezultat: au spus clar ca NU II INTERESEAZA, si daca vor isi cumpara 5 caini sa latre toti odata :O din cate stiu exista lege privind cainii de companie si deranjul provocat de acestia, in Bucuresti chiar s-au dat amenzi serioase din acelasi motiv !!! va rog sa ma lamureasca cineva CARE ESTE LEGEA respectiva, sa pot chema autoritatile competente, pt ca asa nu mai putem trai !!!! mii de multumiri !!