avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... numar de zile lucrate si concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

numar de zile lucrate si concediul de odihna

o persoana lucrarea in domeniul privat , in domeniul cu radiatii, de luni pana sambata de la ora 21 la 7 diminetata. Acum a primit instiintare potrivit careia sambata va figura ca zi de concediu si concediul de odihna se va lua pe cel putin o saptamana si va fi facuta cererea cu cel putin 30 de zile lucratore. As dori sa stiu daca este legala mentiunea , daca programul este legal si daca nu ar trebui incluse sporuri de noapte si radiatii si ince valoare. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters143223 , utilizator 20:28, 4 Martie 2011
Sesizati ITM (inclusiv Dep.SSM) pentru a verifica daca se respecta Legea 319/2006 a securitatii si sanatatii in munca si Codul muncii.
florea_mirela08 a scris:

o persoana lucrarea in domeniul privat , in domeniul cu radiatii, de luni pana sambata de la ora 21 la 7 diminetata. Acum a primit instiintare potrivit careia sambata va figura ca zi de concediu si concediul de odihna se va lua pe cel putin o saptamana si va fi facuta cererea cu cel putin 30 de zile lucratore. As dori sa stiu daca este legala mentiunea , daca programul este legal si daca nu ar trebui incluse sporuri de noapte si radiatii si ince valoare. Va multumesc.

Am citit si eu cu atentie ceea ce ati scris.
Din ce cred ca ati vrut sa ne intrebati am constatat ca angajatorul nu procedeaza legal in niciun aspect semnalat.
Cred ca face si el parte din tagma celor care si-au facut propriul Cod al muncii.
Ultima modificare: Duminică, 27 Februarie 2011
rosu gheorghe, utilizator
va rog sa-mi spuneti, in cazul unui salariat cu timp de lucru partial (2 ore/zi) care este durata concediului de odihna anual?
va multumesc !
Durata minimă a concediului de odihnă anual este de 20 de zile lucrătoare.
multumesc pt raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zilele de sâmbătă și de duminică fac parte din perioada de concediu legală? viktorV viktorV Stimați forumiști, Zilele de sâmbătă și de duminecă cuprinse în zilele de concediu legal, acordat salariatului și admise de angajator, fac parte din ... (vezi toată discuția)
Zile de sarbatoare legala marianpr marianpr In luna August 2012 am fost in concediu de odihna, iar data de 15 August a fost una ditre zilele mele de concediu. Am solicitat inca o zi de concediu pe ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pt angajatii care lucreaza in program de 12 h pe zi mardil mardil Buna ziua. As dori si o lamurire referitoarre la acordarea si plata concediului de odihna pentru cei care lucreaza 12h pe zi. Programul meu de lucru este de ... (vezi toată discuția)