am inteles ca este normal sa treaca la executare silita dar este normal sa -mi acorde o zi pentru a plati ?eu vreau sa platesc nu sunt de rea vointa dar nu pot sa platesc intr-o zi ce sa fac? eu asta nu inteleg e normal termen de o zi ?
buna ziua ,in urma unui proces penal pt vatamare am de platit daune morale de 10 000 ron in solidar cu un amic ,am primit o somatie de la executor daca in termen de o zi de cand primesc somatia nu platesc trece la executare silita este normal asa ceva ?
au trecut 3 ani de la incidente timp in care am fost f cuminte si sunt cuminte in general dar se mai intampla sa te afli in locul nepotrivit si sa ai ghinion ,ultima pedeapsa nici nu ma fac vinovat de ea dar asa a considerat instanta .acum vreau sa fac revizuire dar intrebam daca nu -mi accepta cererea si eu raman acum cu 2 pedepse daca le pot contopi sa raman cu una va multumesc pt raspunsuri
prima pedeapsa 1 an cu suspendare definitiva iunie 2009 infractiune savarsita in ianuarie 2008 pt ultraj si tulburarea linistii publice ,a doua definitiva noiembrie 2010 infractiune savarsita noiembrie 2007 art 180 ,tot 1 an cu suspendare instanta stia ca mai exista o pedeapsa cazierul fiind la dosar .
buna ziua va rog sa ma lamuriti daca 2 pedepse cu suspendare se pot contopi? ,sunt 2 sentinte diferite una anul trecut ,si una anul acesta infractiuni concurente va multumesc
sunt invinuit intr-un dosar penal si am aflat cu stupoare ca martorul partii vatamate a mai fost martor intr-un dosar penal al partii vatamate , pot sa fac plangere impotriva ?
pe dumneavoastra ce va nemultumeste pedeapasa sau ca nu ati primit daunele care le ati cerut ? nici daca mergeti mai departe nu cred ca o sa rezolvati ceva mai bine va intelegeati cu inculpatii si erati mai castigati nu va plimbati atat prin tribunale eu am avut 25 de zile si inculpatul a primit o amenda de 1000 ron ceea ce au primit cei 2 mi se pare mult dar mai toate cauzele acestea asa se termina va spun din propie experienta