avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 2 pedepse cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

2 pedepse cu suspendare

buna ziua va rog sa ma lamuriti daca 2 pedepse cu suspendare se pot contopi? ,sunt 2 sentinte diferite una anul trecut ,si una anul acesta infractiuni concurente va multumesc
Cel mai recent răspuns: emin melis , utilizator 21:53, 24 Noiembrie 2016
Recidiva. Se anuleaza reciproc.
Se pot contopi, dar depinde ce pedepse sunt sa nu va treziti cu o executare dupa contopire.
Eu zic sa va ganditi.#-o
Mult prea putine informatii...a intervenit reabilitarea de drept? Conform postarii- "se pot contopi", individul e recidivist. Ca atare la pedeapsa anterioara se va aplica urmatoarea cu lipsire de libertate.
omucuciocanu a scris:

Se pot contopi, dar depinde ce pedepse sunt sa nu va treziti cu o executare dupa contopire.
Eu zic sa va ganditi.#-o

Da, sanse ar exista dar depinde ce pedepse au fost aplicate anterior.
Aici se afla toata treaba...

avocat Claudiu Lascoschi
Dragii mei,
Daca sunt infractiuni concurente nu e recidiva.
Daca pedeapsa rezultanta pentru cele 2 infractiuni aflate in concurenta nu depaseste 2 ani se poate da din nou cu suspendare.;)

Alte discuții în legătură

Sanse contopire a doua condamnari cu suspendare concurente wiktor_i wiktor_i Buna ziua! problema pe care o am este urmatoarea: am primit o condamnare cu suspendare de 1an si 6luni pt.inselaciune(imprumut la banca acte false rate ... (vezi toată discuția)
Rezultatul contopirii executare mezgageza mezgageza daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)
Suspendare - executare AndreiVlad AndreiVlad Buna ziua, daca ai o pedeapsa de 3 ani cu suspendare iar in alt proces iti vine alta de 4 cu executare cat stai la puscarie? (vezi toată discuția)