avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 2 pedepse cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

2 pedepse cu suspendare

buna ziua va rog sa ma lamuriti daca 2 pedepse cu suspendare se pot contopi? ,sunt 2 sentinte diferite una anul trecut ,si una anul acesta infractiuni concurente va multumesc
Cel mai recent răspuns: emin melis , utilizator 21:53, 24 Noiembrie 2016
Buna seara am si eu o intrebare am primit 2 ani.Cu egzecutie pentru loviri si alte violente dar eu nu sunt in tara sunt in republica Ceha asi vrea sa stiu Ce sa poat inimpla daca nu ma preadu ma poate da in urmarire ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanse contopire a doua condamnari cu suspendare concurente wiktor_i wiktor_i Buna ziua! problema pe care o am este urmatoarea: am primit o condamnare cu suspendare de 1an si 6luni pt.inselaciune(imprumut la banca acte false rate ... (vezi toată discuția)
Rezultatul contopirii executare mezgageza mezgageza daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)
Suspendare - executare AndreiVlad AndreiVlad Buna ziua, daca ai o pedeapsa de 3 ani cu suspendare iar in alt proces iti vine alta de 4 cu executare cat stai la puscarie? (vezi toată discuția)