avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 2 pedepse cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

2 pedepse cu suspendare

buna ziua va rog sa ma lamuriti daca 2 pedepse cu suspendare se pot contopi? ,sunt 2 sentinte diferite una anul trecut ,si una anul acesta infractiuni concurente va multumesc
Cel mai recent răspuns: emin melis , utilizator 21:53, 24 Noiembrie 2016
prima pedeapsa 1 an cu suspendare definitiva iunie 2009 infractiune savarsita in ianuarie 2008 pt ultraj si tulburarea linistii publice ,a doua definitiva noiembrie 2010 infractiune savarsita noiembrie 2007 art 180 ,tot 1 an cu suspendare instanta stia ca mai exista o pedeapsa cazierul fiind la dosar .
Ati avea sanse la suspendare dar instanta va trebui sa fie perfect lamurita ca v-ati facut baiat cuminte si ca nu veti savarsi infractiuni si in viitor...

In ultima vreme instantele sunt cam enervate ca cei care au avut o sansa au ignorat-o si nu s-au cumintit...

Ideea este ca daca nu va puteti cuminti singur exista posibilitatea sa va reeduce statul intr-un penitenciar...

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
au trecut 3 ani de la incidente timp in care am fost f cuminte si sunt cuminte in general dar se mai intampla sa te afli in locul nepotrivit si sa ai ghinion ,ultima pedeapsa nici nu ma fac vinovat de ea dar asa a considerat instanta .acum vreau sa fac revizuire dar intrebam daca nu -mi accepta cererea si eu raman acum cu 2 pedepse daca le pot contopi sa raman cu una va multumesc pt raspunsuri
Barbie26 draga,
Daca a doua instanta stia de prima infractiune, atunci ti-a aplicat 1 an cu suspendare tinand cont de cele 2 infractiuni aflate in concurs real.
Ia mata motivarea hotararii si citeste-o cu atentie.
Daca sesizezi ca nu apare acolo combinatia magica " concurs de infractiuni" revin-o din nou.
;)
barbie26 a scris:

au trecut 3 ani de la incidente timp in care am fost f cuminte si sunt cuminte in general dar se mai intampla sa te afli in locul nepotrivit si sa ai ghinion ,ultima pedeapsa nici nu ma fac vinovat de ea dar asa a considerat instanta .acum vreau sa fac revizuire dar intrebam daca nu -mi accepta cererea si eu raman acum cu 2 pedepse daca le pot contopi sa raman cu una va multumesc pt raspunsuri

Oricat de cuminte ati fi daca instanta nu considera ca este asa se pot ivi proleme...

Aveti sanse la suspendare dar depinde si cum va aparati impreuna cu avocatul.

Alte discuții în legătură

Sanse contopire a doua condamnari cu suspendare concurente wiktor_i wiktor_i Buna ziua! problema pe care o am este urmatoarea: am primit o condamnare cu suspendare de 1an si 6luni pt.inselaciune(imprumut la banca acte false rate ... (vezi toată discuția)
Rezultatul contopirii executare mezgageza mezgageza daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)
Suspendare - executare AndreiVlad AndreiVlad Buna ziua, daca ai o pedeapsa de 3 ani cu suspendare iar in alt proces iti vine alta de 4 cu executare cat stai la puscarie? (vezi toată discuția)