Acum 10 ani am contractat un credit pentru parintii mei.Dupa doi ani am ajuns in imposibilitate de plata si eu si ei.Am primit somatii si executare silita.Pentru ca eu nu am proprietatii si nici nu lucram nu au putut sa ma execute.Au trecut 7 ani si astazi am primit somatie de plata de la Credit Expres pentru acel credit.Somatie care imi cere sa achit in 3 zile jumatate din suma si cealalta jumatate se va sterge.Este posibil asa ceva?Pot sa ma execute silit din nou dupa 7 ani?Aceasta este prima somatie dupa tot acest timp.Platesc sau depun contestatie?
Buna ziua.Nu lucrez de cativa ani deci nu am asigurare medicala.Am medic de familie dar asta nu ma ajuta.Cum pot sa devin asigurat medical si ce acte am nevoie sau macar coasigurat pe asigurarea sotului?
Buna ziua!
In 2005 am contractat 1 credit de nevoi personale la B.C.R.Creditele sunt pe numele meu dar banii au fost folositi de parintii mei cu obligatia ca vor achita aceste rate.Incepand din 2007 acestia nu au mai achitat nici o rata din lipsa de banii fara a ma anunta.Acum am primit hotarare de executare silita.Problema mea este ca in acest moment nu lucrez si sunt insarcinata.Mentionez ca nu am nici bunuri pe numele meu.Am discutat cu cei de la firma de recuperare dar acestia doresc sa le platesc totul in foarte scurt timp,lucru imposibil in situatia data.Ce se poate intampla in cazul in care eu nu am suma respectiva si nici posibilitatea de a plati rate mari in urmatoare perioada?Mentionez ca nici familia nu ma poate ajuta cu banii.
Va multumesc