avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită hotarare judecatoreasca executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

hotarare judecatoreasca executare silita

Buna ziua!
In 2005 am contractat 1 credit de nevoi personale la B.C.R.Creditele sunt pe numele meu dar banii au fost folositi de parintii mei cu obligatia ca vor achita aceste rate.Incepand din 2007 acestia nu au mai achitat nici o rata din lipsa de banii fara a ma anunta.Acum am primit hotarare de executare silita.Problema mea este ca in acest moment nu lucrez si sunt insarcinata.Mentionez ca nu am nici bunuri pe numele meu.Am discutat cu cei de la firma de recuperare dar acestia doresc sa le platesc totul in foarte scurt timp,lucru imposibil in situatia data.Ce se poate intampla in cazul in care eu nu am suma respectiva si nici posibilitatea de a plati rate mari in urmatoare perioada?Mentionez ca nici familia nu ma poate ajuta cu banii.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lory16 , utilizator 17:19, 30 Aprilie 2010
Mai nimic.Daca nu aveti nimic pe numele dvs si nici venituri nu au ce sa execute!
Totusi mi sa spus ca vor trimite un executor sa evalueze ce bunuri am.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru neplata ratelor la un credit mgeorgeta38 mgeorgeta38 Doresc sa cer o lamurire de la un condultant. Fiica mea are un credit de nevoi personale la o banca pe care din cauza ca a ramas fara servici nu a mai putut sa ... (vezi toată discuția)
Credit - neplata, consecinte baxt3r77 baxt3r77 buna ziua, acuma 3 luni am scos un credit de 25000 euro de la BCR credit nevoi personale, nu am nici un fel de bun pe numele meu. daca nu mai platesc rata ce ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata (credite restante) adrian_2012 adrian_2012 Buna,ma numesc Adrian doresc sa primesc cateva raspunsuri cu privire la 2 credite pe care le am la banci. In anul 2005 am solicitat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)