Cladire vanduta prin executare silita, bunurile mobile au ramas in cladire ( proprietatea debitorului sau fost proprietar ) noul proprietar a luat tot. Ce se poate face pentru recuperarea lor?
Proprietarul pamantului este primaria.
Cand am cumparat cladirea pe contractul de vanzare este trecuta si platforma cu nr. cadastral.
Eu am platit chirie pe pamant pana in 2013. .. dupa acest an nu..pentru ca nu am mai avut activitate.
Buna ziua.
Detin o platforma betonata dar fara pamantul aferent, in acest an am vazut depozitate pe platforma diverse utilaje care nu imi apartin.
Dupa ce m-am interesat utilajele sunt ale primariei.
Ce pot sa fac sa-mi eliberez proprietatea?
Mentionez ca platesc impozit la primarie pe aceasta platforma betonata ( aprox. 5000 mp platforma ) si acum mult timp in urma am facut adresa la primarie sa cumpar pamantul de sub platforma si nu am primit nici un raspuns.
Va rog sa ma ajutati.
Multumesc.
Detin un imobil si cum am scris in titlu : Imobilul se afla sub sechestru judiciar si executorul a instrainat cladirea prin licitatie publica.
Spuneti-mi daca se poate asa ceva? Sau este aberant? Este un abuz al executorului?
Buna ziua.
Sunt chirias si proprietarul cladiri are probleme ...respectiv cladirea unde sunt eu chirias va fi scoasa la vanzare. Noul proprietar ( daca se vinde ) ma poate da afara din cladire sau ma lasa in continuare in cladire?
Mentionez ca am contractul de inchiriere inscris in cartea funciara de multi ani si contractul inca este valabil.
Multumesc
Este trecut pe cartea funciara. Am luat extras si e trecut. Evident ca este trecut si executarea silita, dar contractul de inchiriere este trecut de 5 ani, cu mult inainte de executare.
Proprietar cladire executata silit. Ce se intampla cu chiriasi care stau acolo? Noul proprietar ai poate da afara?
Mentionez faptul ca chiriasii se sunt acolo de peste 5 ani, au platit chiria la timp, nu au fost probleme + chiria este achitata in avans mereu cu minim 2 luni.
Buna ziua. Detin o cladire si in cursul anului 2009 asociatul meu a inchiriat`o pe 25 de ani fara acordul meu, chiriasul a apucat sa lucreze in ea abuziv cateva luni, din 2009 pana in prezent am scos pe asociat din firma, am anulat actele de inchiriere in instanta si am pus un sechestru asupra bunurilor mele. Problema e ca in cladire au ramas bunuri in prezent care nu imi apartin..societatea a fost anuntata sa vina sa`si ridice bunurile prin executor dar nu a venit. CUM POT EU CA SOCIETATE SA INTRU IN POSESIA OBIECTELOR RAMASE IN INCINTA CLADIRII MELE?
Multumesc.