avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Activitate angelica_covase

Activitate angelica_covase

Buna ziua,as dori sa ma interesez daca tatal unui micut nu are nici un venit,v-a fii obligat de lege sa plateasca pensie alimentara? Multumesc mult.
Va multumesc mult pt raspuns.
Buna ziua,sotul meu a depus dosarul de pensionare in data de 15.03.2012,decizia de pensionare nu a venit inca,iar astazi,07.05.2012,cand a fost sa se intereseze a fost trimis la plimbare, dosarul nu este inca rezolvat fiind foarte mult de lucru,sustin ca mai au dosare de anul trecut nefinalizate,intrebarea mea este,daca exista un termen limita de primirea deciziei,apoi a pensiei,sau totul este in functie de cum considera cei de la casa de pensie si ce ar trebui sa facem sa urgentam lucrurile amiabil.Va multumesc mult.
Buna ziua,incepand cu data de 2.12.2010 s-au primit din nou dosare pt. pensii anticipate,in conditiile in care firmele private au mari probleme,sotul meu,nascut in 10.12.1947,avand o vechime in campul muncii de 44 de ani,si-a depus dosarul de pensie anticipata,ce nu stim este dupa care lege se v-a calcula,sper ca ma puteti d-voastra lamuri.Multumesc.Sarbatori Fericite!La multi ani! Covase A.
Buna ziua,ca sa pot iesi la pensie anticipata trebuie sa fiu neaparat in campul muncii?