va multumesc...dar totusi mai am nelamuriri ....facturile le fac in limba roman ,,sau in italiana,,,cum fac facturirle pentru clienti?..mai am problema cu maretialele de la demolari..trebuie sa le duc in centre speciale..si imi trebuie un formular care doar c.c.i.le stampileaza..adica e ceva de la mediu..
buna seara..pai contabilitatea..o tin in romania..eu vreau sa ma lamuresc ..dac e suficient ca am tradus si legalizat actele societati..acum aici mai trebuie sa fac altceva..sa merg la camera de comert..sau in alta parte?sau pot sa inchei un contract co o firma de aici?
am un srl.cu sediul in romania..am tradus si legalizat toate actele din romana in italiana..acum sant in italia ,,care ar fi urmatorul pas ca sa pot sa lucrez aici cu firma..
am un srl,cu sediul in romania,am tradus si legalizat toate documentele de la firma,vreau sa lucrez cu firma in italia,prestari serivici etc...ce trebuie sa fac acum avad toate documentele in regula,ca sa pot lua o lucrare in italia..
buna ziua..am primit tot felul de raspunsuri...dar nici unul care sa ma poata convinge,,,ce trebuie sa faca o firma.srl.cu sediul in romania,,..pentru a face prestari servici in italia..multumesc..
buna ziua...am firma cu sediul in romania..eu sant in italia ,am toate actele traduse si legalizate..nu am inteles bine cum va functiona cu tva..unde o sa-l platesc ..si cum o sa fac cu facturile pe care o sa lea am de la diverse cumparaturi referitoare la firma..sau cel pe care o sa le incasez..va multumesc
BUNA ZIUA,, am o firma de constructi cu sediul in romania,,un srl,,si vreau sa stiu cum sa fac sa pot desfsura activitatea in italia cu firma romanesca,,ma poate la muri cineva ,,ca am tot intrebat pe aici,,si am primit tot felul de raspunsuri,,va multumesc