avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cuntabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cuntabilitate

buna ziua...am firma cu sediul in romania..eu sant in italia ,am toate actele traduse si legalizate..nu am inteles bine cum va functiona cu tva..unde o sa-l platesc ..si cum o sa fac cu facturile pe care o sa lea am de la diverse cumparaturi referitoare la firma..sau cel pe care o sa le incasez..va multumesc
Cel mai recent răspuns: ronyn72 , utilizator 13:21, 2 Mai 2010
in ce tara este infiintata firma, romania sau italia?va referiti la tranzactiile (intra-iesiri de produse si servicii ) intracomunitare?

nu aveti contabil?? reveniti cu mai multe detalii pt un raspuns mai exact.
buna ziua..
firma e infiintata in romania..da la tranzactii ma refer..intacomunitare...ma poate lamuri cineva..va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 2 Mai 2010
ronyn72, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari fiscale dropshipping mirelacatalina mirelacatalina Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi referitoare la deschiderea si functionarea unui magazin online, in baza sistemului de dropshipping 1. Sediul ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare pentru firma neplatitoare de tva maria-crina maria-crina Buna seara! Am urmatoarea speta: Firma infiintata in ianuare 2016, neplatitoare de tva, doreste sa faca achizitii intracomunitare de marfa , in valori mici ... (vezi toată discuția)
Cum este corect factura din ue + chitanta sau .. icoman icoman Buna ziua. Cumparaturile pe persoana juridica din alta tara din UE ( aprovizionare cu marfa) fara TVA (inreg in Reg Intracomunitar, platitoare TVA - la ... (vezi toată discuția)