am un srl.cu sediul in romania..am tradus si legalizat toate actele din romana in italiana..acum sant in italia ,,care ar fi urmatorul pas ca sa pot sa lucrez aici cu firma..
buna seara..pai contabilitatea..o tin in romania..eu vreau sa ma lamuresc ..dac e suficient ca am tradus si legalizat actele societati..acum aici mai trebuie sa fac altceva..sa merg la camera de comert..sau in alta parte?sau pot sa inchei un contract co o firma de aici?
Conform actelor eliberate de ONRC,srl-ul isi poate desfasura activitatea principala inscrisa in Certificatul de Inregistrare cod CAEN...iar daca mai vrea sa aiba si alte activitati( ce sunt cuprinse in actul de constituire,)va trebui sa se adreseze din nou la ONRC pentru a obtine autorizatie si pentru alt cod Caen.(Cerere de Mentiune )
Firma legal constituita ,poate incepe la incheierea de contracte atat pe teritoriul Romaniei ,cat si in afara ei.Traducerea actelor le-ati facut pentru partenerii straini.
Va doresc mult succes!
va multumesc...dar totusi mai am nelamuriri ....facturile le fac in limba roman ,,sau in italiana,,,cum fac facturirle pentru clienti?..mai am problema cu maretialele de la demolari..trebuie sa le duc in centre speciale..si imi trebuie un formular care doar c.c.i.le stampileaza..adica e ceva de la mediu..
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.