avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general srl..prestari servici..in italia.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

srl..prestari servici..in italia.

am un srl.cu sediul in romania..am tradus si legalizat toate actele din romana in italiana..acum sant in italia ,,care ar fi urmatorul pas ca sa pot sa lucrez aici cu firma..
Cel mai recent răspuns: ronyn72 , utilizator 22:41, 7 Iulie 2010
Important e unde veti tine contabilitatea, cum veti factura.
Puteti deschide o sucursala pe teritoriul Italiei, pentru a emite facturi acolo.
buna seara..pai contabilitatea..o tin in romania..eu vreau sa ma lamuresc ..dac e suficient ca am tradus si legalizat actele societati..acum aici mai trebuie sa fac altceva..sa merg la camera de comert..sau in alta parte?sau pot sa inchei un contract co o firma de aici?
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
ronyn72, utilizator
Conform actelor eliberate de ONRC,srl-ul isi poate desfasura activitatea principala inscrisa in Certificatul de Inregistrare cod CAEN...iar daca mai vrea sa aiba si alte activitati( ce sunt cuprinse in actul de constituire,)va trebui sa se adreseze din nou la ONRC pentru a obtine autorizatie si pentru alt cod Caen.(Cerere de Mentiune )
Firma legal constituita ,poate incepe la incheierea de contracte atat pe teritoriul Romaniei ,cat si in afara ei.Traducerea actelor le-ati facut pentru partenerii straini.
Va doresc mult succes!
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil
va multumesc...dar totusi mai am nelamuriri ....facturile le fac in limba roman ,,sau in italiana,,,cum fac facturirle pentru clienti?..mai am problema cu maretialele de la demolari..trebuie sa le duc in centre speciale..si imi trebuie un formular care doar c.c.i.le stampileaza..adica e ceva de la mediu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma administrator strain,fara angajati adriana m adriana m Buna ziua,va solicit ajutorul din nou,nici nu stiu cum sa va explic sa fie cat mai clar:o cunostinta din Italia,are firma acolo,vrea sa deschida o firma sau un ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie gianina2001 gianina2001 Buna ziua , eu sant cetatean roman si vrea sa stiu daca pot avea dubla cetatenie , adica cea romana si sa obtin si cea italiana ? Va multumesc frumos (vezi toată discuția)
Cetatean italian vrea sa deschida o firma in romania davide0875 davide0875 Buna ziua, sant un cetatean italian, sant un instalator si as vrea sa deschid un srl cu un singur actionar. As dori sa stiu ce proceduri sant de facut ... (vezi toată discuția)