Am o intrebarea, daca se poate.
Am un PFA cu activitatea de vanzare cu amanuntul ( caen:4711, 4791) cu activitate predominanta 4711.
Intrebarea mea este ce este nevoie din punct de vedere legat sa pot vinde si online? Am inteles ca e nevoie de un document de prelucrare a datelor, insa undeam citit nu e un website de specialitate. Care sunt exact cerintele fara a avea probleme pentru vandarea produselor din magazin si pe internet?
Totodata in PFA sunt 4 membri. Am apelat la o contabila pentru contabilitatea firmei insa se pare ca avea mai multe lapsusuri decat mine, drept urmare am inceput sa tinem noi contabilitatea. A doua intrebare este cum se face salarizarea la un PFA? Cand pot sa dau banii de salar tuturor membrilor si cum se justifica in acte aceste salari?
As dori sa am o maimuta. M-ar interesa din punct de vedere al legi sunt ceva conditii, tanand cont ca maimuta e capucin si e adusa din strainatate...
Va multumesc de intelegere
As dori sa fie un magazin mixt... cu o gama cat mai larga de vanzari.... m-am gandit la inceput sa fie pt artizanat dar in orasul meu merg foarte bine cele mixte... si m-ar interesa in astfel de magazin......
Se poate sa obtin mai multe detalii despre actele necesare?....
Buna ziua. As avea o problema. As dori sa imi deschid un magazin virtual in orasul meu... M-ar interesa sa stiu daca este nevoie de ceva acte, iar daca da care ar fii acestea. Ma puteti ajuta? Va multumesc anticipat