avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Magazin vitual
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Magazin vitual

Buna ziua. As avea o problema. As dori sa imi deschid un magazin virtual in orasul meu... M-ar interesa sa stiu daca este nevoie de ceva acte, iar daca da care ar fii acestea. Ma puteti ajuta? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: papy101 , utilizator 14:17, 24 Mai 2010
ce obiect va avea magazinul?
In principiu trebuie s-aveti codul CAEN 4791 (pt comert cu amanuntul) prevazut in actul constitutiv si avizat, bineinteles
As dori sa fie un magazin mixt... cu o gama cat mai larga de vanzari.... m-am gandit la inceput sa fie pt artizanat dar in orasul meu merg foarte bine cele mixte... si m-ar interesa in astfel de magazin......
Se poate sa obtin mai multe detalii despre actele necesare?....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online marse marse Buna seara ! Am o firma ca are ca obiect de activitate comertul de orice fel.Pot sa deschid un site (magazin virtual) unde sa vand diverse produse? Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Totusi magazin virtual lavpop lavpop Buna seara , Am un srl cu obiect de activitate -alte mijloace de cazare-si alte obiecte secundare , firma neplatitoare de TVA As vrea sa infiintez un magazin ... (vezi toată discuția)
Magazin online marse marse Buna seara ! Am o firma ca are ca obiect de activitate comertul de orice fel.Pot sa deschid un site (magazin virtual) unde sa vand diverse produse? Trebuie sa ... (vezi toată discuția)