avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Magazin online
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Magazin online

Buna seara ! Am o firma ca are ca obiect de activitate comertul de orice fel.Pot sa deschid un site (magazin virtual) unde sa vand diverse produse? Trebuie sa adaug alt cod din codul caen in actul constitutiv?Va Multumesc !
Cel mai recent răspuns: mihaela.aivanese , utilizator 08:32, 10 Iunie 2009
analizati putin reglementarile in vigoare / Legea nr. 365/2002, republicata 2006, privind comertul electronic
Pentru a desfasura o astfel de activitate trebuie sa aveti cuprins in statutul societatii posibilitatea de a o desfasura. In caz contrar, este necesar sa faceti un act aditional la statut si sa cuprindeti si o astfel de activitate.
va trebuie caen 4791- Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online marse marse Buna seara ! Am o firma ca are ca obiect de activitate comertul de orice fel.Pot sa deschid un site (magazin virtual) unde sa vand diverse produse? Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Totusi magazin virtual lavpop lavpop Buna seara , Am un srl cu obiect de activitate -alte mijloace de cazare-si alte obiecte secundare , firma neplatitoare de TVA As vrea sa infiintez un magazin ... (vezi toată discuția)
Distributie online - cod caen si autorizatii marianbacau marianbacau Buna ziua, Incercam sa ne dezvoltam pe partea de online, si avand o oarecare experienta in anumite domenii am spus sa incepem de acolo. Daca la partea ... (vezi toată discuția)