avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate deeaiulie

Activitate deeaiulie

Răspuns la discuția obligatie de plata
Multumesc!
Sunt obligata de tribunal sa platesc o suma de bani.A trecut o saptamana si nu mi-a venit nici o consemnare in posta.Ce trebuie sa fac in acest caz?Sa mai astept?Se oate mari cumva suma de plata?sau trebuie sa fac altceva?
Multumesc!
Ce se poate intampla daca pierd un litigiu de munca civil,impotriva unei firme ,daca mi se face executare silita si o sa am de plata daune de maxim 10000ron?-specific ca nu am nici serviciu si nu detin nici un bun.Se poate ajunge la inchisoare?
Daca unui contract individual de munca ii lipseste o parte din litera K, adica :
" K. Drepturi şi obligaţii ale părţilor privind securitatea şi sănătatea în muncă:" ,
dar urmatoarea parte din litera K exista:
"a) echipament individual de protecţie
b) echipament individual de lucru
c) materiale igienico sanitare
d) alimentaţie de protecţie
e) alte drepturi şi obligaţii privind sănătatea şi securitatea în muncă"
Atunci contractul poate fi denumit nul ?
Precizez ca, contractul a fost modificat de catre angajator ( prima coala a contractului a fost inlocuita cu o alta coala) si partea lipsa a literei K este la granita dintre cele 2 coli ale contractului individual de munca! (adica coala inlocuita de angajator si coala semnata de angajat)
Multumesc mult pentru raspuns! , dar decizia de concediere nu trebuia sa fie semnata si de mine? e legal asa?
Se poate cere la Inspectoratul Teritorial de Munca copie dupa contractul de munca si actul aditional la acest contract? Dar o copie dupa decizia de concediere? - precizez ca angajatorul nu mi-a dat actul aditional la contractul de munca si nici decizia de concediere (decizia de concediere nu a fost semnata de catre mine)!
Va multumesc anticipat!